שם
דוא"ל
טלפון
הודעה

ויזת תייר לארה"ב

החלטתם לטוס לעבודה בארה"ב, מזל טוב!
עכשיו צריך להוציא ויזה!


לפני שנסביר את כל התהליך חשוב לנו שתנשמו רגע לרווחה ולא תהיו בלחץ לגבי הויזה הכה מדוברת כי 
בפנאן ג’וב  אנחנו עושים את כל העבודה בשבילכם!!!! 
בלי ביורוקרטיות מיותרות, בלי בזבוז זמן יקר! אנחנו עובדים שנים רבות מול השגרירות האמריקאית בליווי אנשי מקצוע, אנחנו יודעים מעולה את העבודה
ואנחנו נעשה הכל על מנת שגם אתם תהיו חלק מהסטטיסטיקה המצויינת של פנאן ג’וב 

אז מה הסיפור הגדול:

נכון להיום על מנת להיכנס לגבולות ארצות הברית ישראלים בעלי דרכון ישראלי בלבד מחויבים בהוצאת ויזת תייר מהשגרירות האמריקאית. מדובר בויזה שנקראת B1/B2 שמיועדת למי שמעוניין להיכנס לארה"ב על תקן תייר או מטייל ללא כל כוונה לעבוד או להשתקע.
מה שקורה בפועל הוא שמרבית האנשים הנכנסים לארה"ב תחת ויזה זו נכנסים גם למטרות אחרות וכיוון שכמעט בלתי אפשרי לעצור אותם שם הקונסוליה האמריקאית מנסה למנוע זאת כאן, על ידי החמרת הקריטריונים. על מנת שהשגרירות האמריקאית תאשר לכם את הויזה לארה"ב תצטרכו להראות לה שמטרתכם הבלעדית היא טיול ושיש לכם את כל הסיבות לחזור לארץ אחריו.
* כל שנה אנחנו מקבלים הקצאה של עשרות ויזות עבודה לארבעה חודשי עבודה 

שלבים בהוצאת הויזה:

 השלב הראשון- מילוי טפסים באתר הקונסוליה:
מדובר בעשרים עמודים בשפה אנגלית בהם יש למלא פרטים אישיים על המועמד ועל משפחתו ואת מטרת הנסיעה לארה"ב. מוקצב זמן מוגבל למילוי הטפסים הללו. השימוש באתר מחייב בתשלום אשר ניתן לשלם בכרטיס אשראי או על ידי רכישת קוד בבנק הדואר.
* אם כבר עלה לכם החום אז תשתו מים קרים ותרגעו אנחנו ממלאים לכם את הטפסים האלה, לא אתם.

השלב השני- קביעת תור לשגרירות:
בישראל קיימים שני משרדים מרכזיים של השגרירות האמריקאית בהם ניתן לבקש ויזות לארה"ב. אחת נמצאת בירושלים ומיועדת לכל מי שגר בעיר עצמה, בגדה המערבית, בהתנחלויות או ברצועת עזה. כל מי שמתגורר בכל אזור אחר בישראל עליו להגיש את הבקשה בשגרירות ארה"ב הממוקמת בתל אביב.
* לאחר שאנו ממלאים את הטפסים אנו קובעים עבורכם את התור לראיון בשגרירות.

השלב השלישי- הראיון בשגרירות:
הראיון במחלקה הקונסולרית הוא חובה ומטרתו היא לוודא שאין בכוונתכם להגר ולהשתקע באופן קבוע בארצות הברית על ידי מסמכים המוכחים את כוונתכם לחזור בסופו של דבר לארץ.
מסמכים לדוגמה:
* 3 תלושי משכורת אחרונים, מכתב מהמעסיק שמאשר חופשה לעובד שלו ומשרתו מחכה לו,
* ותק בעבודה של לפחות שנה,
* מסמכים המעידים על עסק עצמאי,
* חוזה שכירות,
* מסמכים המראים שברשות המועמד נכסים בארץ,
* אישור סטודנט והוכחות לתשלום שכר לימוד לשנה הבאה,
ועוד...

לפני הראיון יש לוודא:

* הדרכון שלכם בתוקף לחצי שנה נוספת לפחות.
* שילמתם אגרת ראיון בסך 160$ בבנק הדואר.
* הוצאתם שני תמונות פספורט בגודל 5X5.
* יש בידכם את כל האישורים והמסמכים הנדרשים להוצאת הויזה.

חשוב שתבינו שאנו מלווים אתכם בכל התהליך, נעזור לכם להנפיק את המסמכים הנדרשים ונתדרך אתכם לפני הראיון על ידי מספר סימולציות כדי שתהיו מוכנים מראש לכל התקלה במידה ותהיה כזו.

הטיפים שלנו:

* לשנן מה תגידו לפקיד, ממש כמו בחינה בעל פה.
* להתלבש מכובד ואלגנט.
* לענות תשובות מנומסות רק לאחר שהמראיין סיים לדבר וכעת תורכם לענות.
* לתת תשובות קצרות ולעניין אך ורק על מה שנשאלתם, לא להאריך בדברים של לצורך.
* לא להתווכח עם המראיין.
* לשמור על קשר עין עם המראיין.
* להגיע לראיון חצי שעה לפני.
* במידה ונאמר לכם שיש לבדוק שנית את בקשתכם לויזה נסו בצורה מנומסת לקבל אינפורמציה 
  מדוע על מנת שתוכלו להתכונן לשלב הבא.